HTML

Utolsó kommentek

Már eltelt az év negyede, úgy gondoltam, belevágok, és leírom az év leendő legnagyobb blockbustereit, amit a legtöbben várnak.

1. A sötét lovag felemelkedése

A remek első rész és az elsöprő második rész után mindenki izgatottan várja Christopher Nolan Batman-trilógiájának befejező darabját. A film 250 millió dollárból fog készüni (vagyis nagyon-nagyon drága lesz), de a Sötét Lovag 1 milliárd feletti bevétele után joggal nevezhetjük ezt az év legjobban várt filmjének. Batman ellensége most Bane lesz, és elképsztő izgalmakat ígérnek. Ha csak fele olyan jó lesz, mint a Sötét Lovag, már érdemes megnézni. Bemutató: Július 19.

2. A hobbit - Egy váratlan utazás

A 11 Oscar díjat nyert A király visszatér után Peter Jackson ismét elrepít minket a Tolkien csodálatos univerzumába, ezúttal a Gyűrűk Ura előzménytörténetét meséli el nekünk két részben. Az első rész december 13-án érkezik hozzánk, és Zsákos Bilbó, Frodó nagybátyjának utazásánek kezdetét meséli el. Én nagyon várom, remélem Ti is, habár a Gyűrűk Ura filmeknek nem vagyok nagy rajongója, a könyveket imádom.

3. A bosszúállók

Az utóbbi évek sok Marvel-filmje után megérkezik A Marvel-film, benne az összes nagy hőssel és egy nagy csatával. Velünk lesz Thor, a Vasember és még sokan mások. Bemutató: április 26.

4. Prometheus

Még egy klasszikus előzménytörténetét nézhetjük meg idén, június 8-án. A világhírű Alien előtti időket bemutató Prometheust is Ridley Scott rendezte, aki az Alient és a Gladiátort is jegyzi. Sci-fi rajongók csemegéje. 

5. A csodálatos Pókember

Még egy világhírű képregényhős történetének újragondolását láthatjuk idén a mozikban. Pókember ugyan nem tűnik fel a Bosszúállókban, viszont kap egy saját filmet. A csodálatos Pókembert Marc Webb fogja rendezni, aki még újoncnak számít ebben a szakmában, a főszereplőt pedig a Közösségi Hálóból is ismert Andrew Garfield fogja játszani. Bemutató: július 5.

6. James Bond: Égszakadás

Ha Bond film, akkor siker. Nem kell ettől az epizódtól többet várnunk, mint az eddigiektől, a bevált formát vették elő, Daniel Craig meg egy kis lövöldözés. A legjobban azt várhatjuk, hogy vajon Adele énekli-e el az új Bond-dalt, ezzel akár klasszikust teremtve? Bond-őrültek készüljenek. Bemutató: október 25.

7. A Bourne-hagyaték

Újraéled a Bourne-történet: ezúttal Matt Damon nélkül érkezik meg egy rész, amelyben a főszerepet nem Jason Borune, hanem Aaron Cross karaktere jelenti majd. Reméljük a legjobbakat: az iyen típusú folytatások sokszor jók, de sokszor nem. Amerikai premier: augusztus 3.

+1. Az éhezők viadala

A fenti filmek mind folytatások vagy újragondolások. Sikerük szinte garantált: nagy sztárok, sikeres történetek. Itt van azonban egy híres könyv filmváltozata: Az éhezők viadala. Bemutatója március 23-án lesz, és valószínűsíthatjük a sikert, mert mindene megvan hozzá. De képes lesz-e olyan sikeres lenni, mint a Pókember-filmek? Felnőhet-e a fenti 7 filmhez? A trailere alapján nagyon ígéretes film, írás is lesz róla majd. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvetito.blog.hu/api/trackback/id/tr934288381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása